Yomiqi voor iedereen op maat

- De allerkleinsten (0 tot 3)
- Kinderen van de basisschool 
- Naschoolse opvang
- Tieners en adolescenten (sfeerbeelden jongeren in actie : klik hier.)
- Yomiqi op school
- Volwassenen
- Gezinnen
- Leerkrachten
- Dokters en zorgverstrekkers
- Bedrijven 
- Teambuildingsactiviteit 
- Speciale arrangementen. 
   * voor kinderen: verjaardagsfeestjes,
   * voor gezin, familie, vrienden: werken rond door u gekozen thema's
   * scholen, bedrijven en organisaties
- Train de trainer

 

 

Voor de de allerkleinsten (0 tot 3)waar de ouder in warme verbinding gaat met de baby.

 

Voor gezinnen: Yomiqi kan ook in gezinssituaties toegepast worden, gezinsleden dichter bij elkaar brengen, zorgen voor begrip en verstandhouding en zo een oase van rust creëren.

 

Voor kinderen van de basisschool wordt er gewerkt met verhalen en korte, plezante ervaringsgerichte oefeningen en tips rond rust, weerbaarheid, veerkracht , zelfvertrouwen en concentratie. 

 Voor tieners en adolescenten geven we naast leuke aandachts- en ervaringsgerichte, maar soms ook wel uitdagende oefeningen ook tips mee over concentratie en voor de aanpak van faalangst, weerbaarheid, zelfvertrouwen en het omgaan met (examen)stress.

Voor sfeerbeelden  van jongeren in actie tijdens What's up: klik hier.
 

 

 

Bij volwassenen ligt de klemtoon op het omgaan en de aanpak van stress en burn-out, rust, zelfvertrouwen en welbevinden. Terug naar infopagina
 


Ook leerkrachten kunnen yomiqi aanleren voor zichzelf, maar ook ideaal om toe te passen in de klas en schoolcontext. 

- Wil je graag wat meer rust in de klas? Betere concentratie van de kinderen? Wij geven je praktische tips en leuke bewegingstussendoortjes die je als bewegingstussendoortje kan toepassen. Zowel voor leerkrachten van kinderen van de basisschool als voor jongeren secundair onderwijs of docenten hoger onderwijs.

- Met de klas of de school geeft dit ook een hele fijne, dynamische teambuilding in een vrolijke ontspannen sfeer.

Je kan een sessie bij jou op school aanvragen, of sessies volgen in Ankerpunt.

 

Voor dokters en zorgverstrekkers. Zelf even heerlijk uitleven en tot ontspanning komen. Inzichten verwerven, die je voor jezelf kan toepassen, maar ook kan delen met je cliënten.

Naschoolse opvang: Leuvense scholen kunnen deze workshops ook aanbieden in de naschoolse opvang via Kinderkuren. We komen ook buiten Leuven

Bedrijven
In het kader van gezondheidscoaching komen we ook in uw bedrijf of organisatie.
- We motiveren het team tot beweging en leren hen hoe ze stress, burn - out, bore - out, depressie, ... kunnen voorkomen of overwinnen. Met dit alles is het een boeiende, rijk gevarieerde cursus, waar we ook werken rond zelfvertrouwen en veerkracht.
- Kan ook als teambuilding.

Yomiqi is een fijne teambuildingsactiviteit met heel wat tips en praktisch toepasbare oefeningen, die de collega's tussendoor kunnen toepassen om de concentratie te verhogen en stress en burn out te voorkomen.
Voor bedrijven, organisaties, scholen, ...

Speciale arrangementen. 
Wil jij samen met een paar vrienden, vriendinnen, je gezin of familie een speciale ochtend-, namiddag-, of avondsessie op maat? Dan kan je dat bij ons aanvragen. Wij luisteren naar jouw noden en werken een thema op basis van jullie vragen.
* voor kinderen: verjaardagsfeestjes,
* voor gezin, familie, vrienden: werken rond door u gekozen thema's
* scholen, bedrijven en organisaties
 

TRAIN DE TRAINER
wil jij ook gecertificeerd Yomiqi docent worden? Deze cursus start opnieuw in september 2019. Een erkend Yomiqi trainer diploma kan je alleen bij Ankerpunt halen. Voor meer inlichtingen kan je ons contacteren.