Uitpas Leuven & Ankerpunt

Ankerpunt vzw doet met een aantal workshops mee aan de acties van Uitpas. Op deze pagina ontdek je wat Uitpas is, welke activiteiten van Ankerpunt deelnemen en wat de extra bonus kan zijn.

Wat?

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten te gaan van de UiTPASpartners. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel. 

De UITPAS werkt ook met het kansentarief. Indien  je  hiervoor in aanmerking komt, betaal je slechts 20% van het tarief. De stad Leuven en Ankerpunt vzw nemen ieder 40% voor hun rekening.

 
Klik op het icoontje om meer te weten te komen over de uitpas

Ankerpunt activiteiten.

Een aantal workshops van Ankerpunt staan mee op het programma. Hieronder een update van welke activiteiten.

Voorwaarden:
- het gaat hier om groepsactiviteiten, nooit over activiteiten die individueel doorgaan zoals individuele therapie of leren leren. 
- op de Ankerpuntwebpagina moet uitdrukkelijk vermeld staan dat deze activiteit onder de Uitpas valt en wat het voordeel is om geldig te kunnen zijn. 
- het gaat steeds om Ankerpuntactiviteiten die in Ankerpunt doorgaan. Ankerpuntactiviteiten op locatie vallen niet onder de Uitpasvoordelen.
- je moet tijdig ingeschreven zijn op de activiteit met vermelding dat je een uitpas hebt.
- de activiteit gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Indien volzet kan je je op een wachtlijst zetten voor een volgende reeks.

Op het Ankerpuntuitpasprogramma:

1. Alle kampjes : 

Uitpasvoordelen
1 punt per deelnamedag = 5 punten per workshopweek.
15 punten verzameld? Dan kan je dat inruilen voor een Ankerpuntcadeautje of een gratis Yoga of Yomiqi oefenles van een uur (inschrijven op voorhand is verplicht)

2. Yoga of Yomiqi en bos - & weidebaden

Uitpasvoordelen
Per reeks 3 punten. 15 punten verzameld? Dan kan je dat inruilen voor een Ankerpuntcadeautje, of een gratis Yoga of Yomiqi oefenles van een uur (inschrijven op voorhand is verplicht)

3. Huiskamervoordrachten

Zie agenda in rechterkolom

Uitpasvoordelen
Per lezing 1 punt. 5 punten zijn goed voor een gratis drankje tijdens een Ankerpuntactiviteit. 15 punten verzameld? Dan kan je dat inruilen voor een een gratis Yoga of Yomiqi oefenles van een uur (inschrijven op voorhand is verplicht)