Talent in de tent

Inschrijven!

                   

Groeien in talent 

Een leuke workshopreeks met toffe spelletjes, verhalen, en knotsgekke bewegingen. Hier  ontdekken de kinderen de schat aan talenten in zichzelf en bij anderen. Ze zetten hun talenten in om nieuwe uitdagingen uit te proberen en daar voor te gaan (groeidenken). Fouten maken mag! Zo leren ze omgaan met hun eigen talenten en die van een ander. Het spel heeft een zeer positieve invloed op het groepsgevoel en de interacties binnen de groep. Op het einde van het kampje staat elk kind in de spotlights en krijgt het een plaatsje op het erepodium in onze talententent.

Spelenderwijs ontdekken de kinderen de schat aan talenten in zichzelf. Welke talenten bestaan er? Wat kan ik er mee doen? Kan ik een talent leren? Kan ik een hobby doen waarvan ik niet weet of ik er wel talent voor heb?

In deze workshop gaan de kinderen aan de slag met onze talentenactiviteiten. Kinderen leren hier hun eigen talenten kennen en inzetten. Ze leren ook meer uitdagingen uit te proberen en er voor te gaan (groeidenken). Ook de talenten van de vriendjes en vriendinnetjes worden in kaart gebracht. Zo leren ze omgaan met hun eigen talenten en die van een ander.

Bovendien heeft het spel een zeer positieve invloed op het groepsgevoel en de interacties binnen de groep.

Ook andere thema’s rond sociale vaardigheden mogelijk op vraag en op maat.

Deze reeks hebben we al herhaaldelijk met succes gegeven in de naschoolse opvang van Leuvense basisscholen in samenwerking met kinderkuren.

De workshop 'Talent in de tent' is speciaal gemaakt om door te laten gaan in de school of in jouw organisatie.   Interesse? Dan kan je je hier aanmelden. of mail secretariaat@ankerpunt.be of bel 0497/746899

PRIJZEN

Extra dag: di 11/8 van 9.30u - 15.30 u  

Gezien het grote succes lassen we nog een extra dagje in.  Inschrijven

Tarief voor één hele dag:   79,5 euro

GROTE KORTINGEN

Een gewoon bezoek aan een professionele begeleider (therapeut, psycholoog, ... kost zo'n  60 euro/ uur. Met onze kampjes proberen we iedereen te bereiken (met of zonder zorgen) en een kans te geven om op een leuke, actieve en creatieve manier tot zelfontplooiing te komen. Daarom kunnen onze deelnemers ook van extra voordelen genieten:

- Heel wat mutualiteiten komen voor een stuk tussen. Bevraag jouw mutualiteit of bel ons 0497/746899 voor de juiste korting

- Onze workshops en kampjes zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen onder de 12 jaar.

Combineer je met de namiddagactiviteit dan krijg je daarop korting en is de middagopvang gratis

-  Uitpasvoordelen bij deze workshops.
Kansentarieven mogelijk via de Uitpas Je betaalt dan 20%, de stad Leuven en Ankerpunt vzw dragen ieder 40% bij. 


 

Inschrijven? Klik hier => ga direct naar inschrijvingsformulier. Vul naam en datum van het gekozen kampje in!
of
secretariaat@ankerpunt.be  => Wij helpen jou met inschrijven en beantwoorden al je vragen.

Terug naar overzicht workshops

Woe 22 juli - 24 juli van 9.30u - 12.30u

Dagkampje 3 dagen: woe 22 juli - 24 juli 9.30 - 12.30  Inschrijven

Basistarief : 178,50 euro
Vroegboekers : 168,00 euro
Lid Ankerpunt : 160,50 euro.   Lid worden?

Workshop 5 zaterdagnamiddagen (najaar 2020)

Basistarief : 297,50 euro
Vroegboekprijs : 280,00 euro
Lid Ankerpunt : 267,50 euro    Lid worden?

*Opgelet bij laattijdige annulatie  (minder dan een maand) wordt het te betalen bedrag doorgerekend. Annulaties voor één maand van de aanvang:  50%