Spring-in-‘t-veld

Klik hier voor: Inhoud? Wanneer? Leeftijd? Prijs?


'Druk in de weer' of 'met het hoofd in de wolken'.

Herken je ze, deze kinderen? Ze bruisen vaak van energie. Zijn erg levenslustig en zitten boordevol talenten. Ook kinderen met AD(H)D  horen bij deze groep en zijn echte  Spring-in-‘t-velds! 
Tijdens de workshops leggen we de nadruk op de talenten van deze jongeren. En geven we hen een boost in zelfvertrouwen. We gaan de avontuurlijke, actieve toer op, maar houden het ook rustig met leuke en haalbare concentratie en ontspanningspelletjes uit de yomiqi.

Drukke  en / of verstrooide kinderen krijgen vaak heel wat opmerkingen op een dag te verwerken. Daar worden ze niet vrolijker van. Het kan aan hun welbevinden en zelfvertrouwen beginnen te knagen. 

Daarom doen we ook aan psyco - educatie. We leggen uit wat AD(H)D nu eigenlijk is, vragen hen waar ze zelf tegenaan lopen en zoeken samen naar handige strategiëen om hier in de toekomst zo goed mogelijk mee om te gaan. 

Tijdens de kampjes leren we de kinderen beter kennen en kunnen we hen heel wat tips geven. 

Druk, verstrooid of AD(H)D? Jij bent best oké

Twee kampjes: 

- voor kinderen van de lagere school

13 - 17 juli 2020

10 - 14 augustus 2020

- voor jongeren uit het middelbaar

 

Deze workshop is combineerbaar met de namiddag activiteit. Je krijgt hier ook korting voor.

Prijs:

Zie kader onderaan. Inbegrepen in de prijs: extra gezamelijk infomoment tijdens het traject voor de ouders. Datum nog te bepalen. 

Deze workshops kaderen in het thema gezinsvoorlichting.  Een voor - en of nabespreking kan extra aangevraagd worden. Heel wat ziekenkassen komen voor een deeltje tussen (o.a. mindfulness, gezondheid, ...). Bevraag jouw ziekenkas!

Onze workshops en kampjes zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen onder de 12 jaar.

Je kan ook genieten van de Uitpasvoordelen bij deze workshops.

Info
Datum: 
maandag 10 augustus 2020, 09:30
maandag 17 augustus 2020, 09:30
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Prijs: 
297,5 euro; materialen, koekjes, drankje en extra infosessie voor de ouders inbegrepen. Vraag naar jouw korting. Ziekenkassen komen soms tussen voor deze kampjes.
Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier en na betaling. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE64 7350 5110 6052 met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.