'Klaar voor de start'. Weerbaar na het middelbaar.

'Klaar voor de start'.  Weerbaar na het middelbaar!

Worskhop voor jongeren tussen ongeveer 18 en 25 jaar.  Een workshop die je helpt weerbaar te zijn na het middelbaar. Nieuwe uitdagingen, bieden nieuwe kansen. Samen gaan we er voor. 

Studenten en jong volwassenen, lijken een vergeten generatie in heel wat lezingen en workshops. Nochtans is het een niet altijd even gemakkelijke periode in je leven. Loslaten wat bekend is en kiezen voor een eigen vlucht.

In deze workshops luisteren we naar elkaars emoties
en de practische hinderpalen die ieder van ons tegenkomt in deze nieuwe wereld. Samen bedenken we oplossingen en geven we tips en trics om weerbaar te staan in dit prachtige nieuwe leven.  We verdiepen ons in communicatievaardigheden. Leren hoe we nieuwe contacten kunnen leggen en houden. Proberen we doelen vast te leggen en zoeken we hoe we die doelen kunnen bereieken. Wat zijn onze remmen, wat zijn onze krachten en talenten die we kunnen inzetten. We passen de sessies aan, aan jouw individuele vragen en noden.

Meer info over deze workshop kan je aanvragen via secretariaat@ankerpunt.be  Er zijn al een paar inschrijvingen. Dus aansluiten kan al. 

Data (nog onder voorbehoud) 17/10, 24/10, 16/10, 21/10 + één terugkomdag. Telkens van 19.00  tot 21.30

Info
Datum: 
dinsdag 17 oktober 2017, 19:00
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Prijs: 
265 euro voor de vijf sessies
Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier en na betaling. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE15 7360 0290 6630 met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.