Kerntalentenanalyse

“Ken je KernTalenten en maak positieve, passende keuzes”

De KernTalentenmethode is een unieke, zeer accurate en wetenschappelijk gevalideerde manier om je persoonlijkheid op een fundamenteel niveau bloot te leggen i.f.v. een positieve en juiste studie-, beroeps-, job- of andere belangrijke persoonlijke keuze.

Essentie van de KernTalentenmethode

Tijdens de kindertijd kiest een kind onbewust voor speelgoed/spelletjes/interesses/activiteiten die bij hem passen. Wat een kind tussen 4-12 jaar echt leuk vond, verraadt zijn uniek KernTalentenprofiel. Het geheel van de KernTalenten vormt de ‘blauwdruk’ van een persoonlijkheid, met al zijn sterktes & zwaktes, het al dan niet ontwikkeld potentieel en de intrinsieke motivatie om ermee aan de slag te gaan. Een KernTalent staat nooit op zichzelf: het is enkel de combinatie van iemands 23 KTN (klein, half of sterk) samen die dit accuraat zicht geeft op zijn of haar persoonlijkheid. Enkel getrainde KTN-analisten kunnen alle KTN correct combineren!

Wat hebben we te bieden?

Je wilt in je flow geraken en weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je al lang af waar je goed in bent of je wel talenten hebt en wat je eigenlijk graag wil doen. Je twijfelt of de job die je doet, de promotie die je krijgt, wel écht iets voor jou is. Je wilt weten hoe je je persoonlijke idealen kan verwezenlijken. Of je loopt vast in je job, je bent niet meer gemotiveerd en vooral gefrustreerd maar je weet niet waarom.

Laten we dan samen op zoek gaan naar jouw sterke KernTalenten. Ik werk met de KernTalentenmethodiek zoals deze uitgevonden en beschreven werd door Danielle Krekels van Coretalents.

We zijn ervan overtuigd dat wie niet 80% van zijn positieve persoonlijkheidskenmerken kwijt kan in zijn werk/studie, vrije tijd of thuis, op de voor hem verkeerde plaats zit. Als je niet op je plaats zit, kan je niet schitteren, kan je niet je ziel leggen in wat je doet. Competenties zeggen welke vaardigheden je goed kunt, goed ontwikkeld hebt. Ze zeggen echter niets over je intrinsieke motivatie. Als je weet welke je sterke KernTalenten zijn, zal je de energie kunnen opbrengen om goed te worden in wat je doet.

KernTalenten = Aard (zijn) + Potentieel (zullen kunnen) + Intrinsieke Motivatie (willen)

De KernTalentenmethode stoelt op >25 jaar empirisch onderzoek van analyses met diepte-interviews op >10.000 profielen wereldwijd. Het is een plezierige, snelle & direct inzetbare methode die sterk wordt geapprecieerd door iedereen die zijn KernTalentenprofiel kent.

De Ankerpunt kerntalentenspecialist is Katrien Houben

Bij haar kan je terecht voor dit traject:

  • een grondige analyse,
  • persoonlijk interview,
  • uitgebreid rapport

Prijzen speciaal voor de deelnemers cursus ‘groei uit jezelf’

Deelnemers van de cursus groei, kunnen als uitbreidende optie deze analyse laten doen. Zij kunnen volgende voordeelprijzen

Prijzen:

KernTalentenAnalyse voor volwassenen :
€ 400 (inclusief BTW) of via loopbaancheques van de VDAB twv € 40 (kijk op de site van de VDAB de voorwaarden na) (grondige analyse, interview, uitgebreid rapport)

KernTalentenAnalyse voor jongeren
(- 18 jaar) : € 300  (inclusief BTW) en voor 18-25 jarigen : € 350 (inclusief BTW)

Tarief voor bijkomende coaching en/of advies : € 70 per uur (inclusief BTW)