Huiskamerlezingen

Op regelmatige basis organiseert Ankerpunt kleinschalige activiteiten zoals deze huiskamergesprekken

 

Agenda, klik hier.

Deze boeiende, interactieve huiskamerworkshops gaan door in een gezellige huiskamer. Bij een drankje en een koekje babbelen we in  kleine, besloten groep rond een welbepaald onderwerp. Dat kan over opvoeding gaan, over sociale vaardigheden, welbevinden, weerbaarheid, zelfvertrouwen, omgaan met stress op school of op het werk, studiemethoden van je kind, ... Je kan er aanwezig zijn voor jezelf, of om voor je kind, je relatie, je werk, de klas,... Dit is dus niet gewoon een algemene uiteenzetting. We werken op maat, dus jouw individuele noden kunnen (indien gewenst anoniem) aan bod komen. 

Doel is in interactie te gaan met de andere deelnemers zodat we, onder leiding van een deskundige, ervaringen met elkaar kunnen delen en tips krijgen om op een positieve manier de zaken aan te pakken. Daarom is het ook interessant om met een gemengd publiek samen te zitten en van elkaar te leren. 

Opdat iedereen aan het woord kan en iedereen zich veilig zou voelen, beperken we het aantal inschrijvingen. Zo kunnen we echt op maat werken.

Waar? In onze gezellige huiskamer, of in de zomer op het terras kaarten we allerlei opvoedingsproblematieken aan of denken we samen na over zelfzorg en persoonlijke groei.  

Wanneer? Kijk hiervoor in onze agenda of in de rechterkolom van deze website (klik onderaan op 'meer' voor nog meer workshops). Aarzel niet om meer info te vragen, of ander thema's voor te stellen. Je kan ook zelf een bepaald thema aanvragen, bij voldoende interesse, starten we een  nieuw groepje op. Je kan ook zelf een klein groepje samenstellen, dan kijken we samen wanneer we dit kunnen inplannen.

Thema's: ouders - school - zorg - bedrijven

Prijzen: 

30 euro/uur. De meeste workshops duren 2 uur. Kijk naar onze speciale kortingen!

Kortingen*
- Ben je lid van de vzw betaal je slechts 20 euro/uur
- Kom je met twee, dan betaalt de tweede ook slechts 20 euro/uur.
- De meeste mutualiteiten komen hiervoor ook voor een stukje tussen.
- Kansentarief Uitpas:  4 euro/uur
- Je kan ook een abonnement aanvragen van 3 sessies en korting krijgen op de hele reeks

* Voordelen niet cummuleerbaar!

Eerstvolgende huiskamerworkshops

- Het geheim van het tienerbrein
- De hoge lat: faalangst ombuigen
- In de bres bij examenstress
- Oplossingsgericht omgaan met kinderen met moeilijk begrijpbaar gedrag
- Hoe burn out, bore out, stress en depressie voorkomen of behandelen
- Groei uit jezelf en info over het pluk - je - dagboekje

Naar agenda

 

 

Agenda klik hier