Groei uit jezelf.

VOLZET

Heb je deze infosessie gemist?  Regelmatig organiseren we een gratis kennismakingsavond.  Ben je geïnteresseerd, dan kan je je hiervoor inschrijven op onze wachtlijst.

Een boeiend en stimulerend traject van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Infosessie 27.08.2019 OPEN VOOR INSCHRIJVNG

Heb je deze infosessie gemist?  Regelmatig organiseren we een gratis kennismakingsavond.  De eerstvolgende is gepland op 27.08.2019 Ben je geïnteresseerd, dan kan je je hiervoor inschrijven.

Voor iedereen die nieuwe stappen wil ondernemen 
in persoonlijke ontwikkeling en groei.

- De workshop
- Prijs
- Data
- Locatie

De infosessie

Tijdens deze gratisinfosessie maken jullie kennis met de inhoud van onze cursus en leren we werken met het 'Pluk - je - dagboekje.

De cursus

Vind je dat het tijd is om nieuwe wegen in te slaan, professioneel of privé? Vind je de tijd rijp om er volop tegenaan te gaan, je eigen identiteit en talenten te verdiepen? Zou je graag willen realiseren wat je echt wilt en verlang je voluit ‘in je kracht’ te staan,...?

... dan sta jij nu op de drempel van heel wat boeiende uitdagingen. 

'Groei uit je zelf' is een UNIEK concept waar niet alleen interactief en integratief, maar ook individueel gewerkt wordt rond jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

In deze reeks 'Groei uit jezelf' kan je INTERACTIEF ontdekken wie jij nu eigenlijk bent, hoe je je talenten kan uitdiepen en inzetten om ‘in je kracht’ te staan, doelen te bereiken en hoe je je persoonlijke groei en ontwikkeling kan stimuleren.

In een veilig kader kan er INDIVIDUEEL gewerkt worden met jouw doelen en noden.

We werken ook INTEGRATIEF. Hoe we dat doen, lees je hier:

En meer:

In deze cursus ontdek je jezelf, mag je jezelf zijn en leer je je talenten en passies in te zetten in je traject naar persoonlijke groei en het stellen en bereiken van doelen.

Opzet van deze cursus is dat je in je dagelijkse leven - ook wanneer de cursus reeds lang is afgelopen - daadwerkelijk aan de slag kan gaan met jouw nieuwe vaardigheden. Daarom wordt deze cursus aangeboden in een reeks van 8 dinsdagavonden,  verspreid over een heel academiejaar. Zo krijg je de kans om werkelijk aan de slag te gaan met de nieuwe kennis, het in te oefenen en te evalueren en nog meer te verfijnen.
 

Prijs

De prijs is 575 euro voor de hele cursus.  1 uur individuele coaching is ook inbegrepen in de prijs. Het contactmoment is in onderling overleg af te spreken.
 

Data

Dinsdag 27/8/2019  introductiedag
Vermoedeliijke opstart eind september 
   Opgepast data kunnen nog lichtjes wijzigen

Locatie

Adres: Ankerpunt  Oud-Heverleestraat 62 3001 Heverlee

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier

Voor praktische informatie; tel 0497/74.68.99 of via mail: secretariaat@ankerpunt.be

 

 

 

 

 

 

 

Info
Datum: 
dinsdag 27 augustus 2019, 19:00
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Prijs: 
De infoavond is gratis
575 euro voor de hele cursuspakket, individuele sessie inbegrepen
Als je met twee komt betaalt de tweede 545
555 voor vroegboekers
535 voor leden van Ankerpunt vzw
Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving voor de infoavond is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier  en na betaling indien het voor de hele opleiding is. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE64 7350 5110 6052 met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.