Groei uit jezelf.

Een boeiend en stimulerend traject van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

18 december 2018 organiseren we een kennismakingsavond. Ben je geïnteresseerd, dan kan je je inschrijven op de lijst van de eerstvolgende cursus op dinsdagavonden.

Voor iedereen die nieuwe stappen wil ondernemen 
in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Vind je dat het tijd is om nieuwe wegen in te slaan, professioneel of privé? Vind je de tijd rijp om er volop tegenaan te gaan, je eigen identiteit en talenten te verdiepen? Zou je graag willen realiseren wat je echt wilt en verlang je voluit ‘in je kracht’ te staan,...?

... dan sta jij nu op de drempel van heel wat boeiende uitdagingen. 

'Groei uit je zelf' is een UNIEK concept waar niet alleen interactief en integratief, maar ook individueel gewerkt wordt rond jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

In deze reeks 'Groei uit jezelf' kan je INTERACTIEF ontdekken wie jij nu eigenlijk bent, hoe je je talenten kan uitdiepen en inzetten om ‘in je kracht’ te staan, doelen te bereiken en hoe je je persoonlijke groei en ontwikkeling kan stimuleren.

In een veilig kader kan er INDIVIDUEEL gewerkt worden met jouw doelen en noden.

We werken ook INTEGRATIEF. Hoe we dat doen, lees je hier:

En meer:

In deze cursus ontdek je jezelf, mag je jezelf zijn en leer je je talenten en passies in te zetten in je traject naar persoonlijke groei en het stellen en bereiken van doelen.

Opzet van deze cursus is dat je in je dagelijkse leven - ook wanneer de cursus reeds lang is afgelopen - daadwerkelijk aan de slag kan gaan met jouw nieuwe vaardigheden. Daarom wordt deze cursus aangeboden in een reeks van 10 donderdagavonden,  verspreid over een heel academiejaar. Zo krijg je de kans om werkelijk aan de slag te gaan met de nieuwe kennis, het in te oefenen en te evalueren en nog meer te verfijnen.

Een persoonlijkheidstest en 1 uur individuele coaching zijn ook inbegrepen in de prijs. Het  contactmoment is in onderling overleg af te spreken.
Een kerntalentenanalyse kan afzonderlijk aangevraagd worden.

Dinsdag  18/12/2018  gratis introductiedag
Vermoedelijke vervolgdata: dinsdagen  08/01- 15/01 - 5/2 -12/2 - 19/2- 19/3, 30/4, 14/5 en terugkomdag 28/5/2019  


Adres: Ankerpunt  Oud-Heverleestraat 62 3001 Heverlee

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier

Voor praktische informatie; tel 0497/74.68.99 of via mail: Info@ankerpunt.be

 

 

 

 

 

 

 

Info
Datum: 
dinsdag 08 januari 2019, 19:30
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Prijs: 
De infoavond is gratis
975 euro voor de hele cursus
Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving voor de infoavond is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier
Je inschrijving voor de cursus zelf is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier en na betaling. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE15 7360 0290 6630 met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.