Enkele reacties

OVER DE BEGELEIDINGEN:

- "Ik heb het gevoel dat ik positiever in mijn schoenen sta. Deze gesprekken hebben me veel geholpen. Je hebt het me  veel aangereikt Marleen. Ook onbewust ben ik heel veel ‘gevoed’.  De dvd discus heeft me ook geholpen. Ik probeer gevoel en denken positief  te houden en van daaruit ook mijn handelen.
Het gaat goed met mij. Ik spreek nu veel af met veel mensen en alles is altijd heel goed verlopen. Ik krijg reacties van mensen dat ze het fijn vinden van met mij op te trekken. De reis,  Erasmus, alles, … ik heb er zin in."
M. man 22 jaar
 

- "Tijdens het evaluatiegesprek hebben ze ons  gezegd dat hij bij u in goede handen is en dat we de sessies bij u best verderzetten." Mama van T ( jongen 10 jaar)

- "Wij opteren  voor uw centrum in de allereerste plaats voor mijn goedvoelen na ons telefonisch gesprek.  Daarbij heb ik elders  nooit zo'n goed persoonlijk contact gehad en dat vind ik toch ook heel belangrijk, zeker voor het werken met kinderen."                                Ouders van H (meisje 11jaar)


Dag Marleen,
Even dit mailtje om je mee te delen dat ik deze maand erin geslaagd ben om af te studeren met mijn masterdiploma. Ik heb een harde strijd moeten leveren met mijn faalangst, maar heb hem (niet zonder steun van familie en vrienden) dan toch de baas gekund.
Ik wilde jou bij deze dan ook nog eens bedanken voor al wat je mij tijdens onze sessies hebt meegegeven. 
Man met ASS,  24 jaar

 

"Onze dochter is gisteren thuis gekomen met een prachtig rapport. Over de gehele lijn zijn het heel mooie resultaten en zelfs een aantal zijn boven de mediaan. We zouden U hiervoor nogmaals oprecht willen danken !! Haar zelfvertrouwen is gegroeid en haar houding ten opzichte van de leerstof is heel positief; enorm leergierig is ze geworden en ze durft ook te vragen als ze iets niet begrijpt."

Mama van een dochter 9 jaar

OVER DE LEZINGEN:

- "Ik was zeer geboeid door de bijscholingscursus  dyscalculie. Enkele dia's die je toonde vond ik echt iets voor onze leraarskamer..." Leerkracht Lager Onderwijs

-" De collega's vinden je een zeer goede spreker en waren tevreden over je uiteenzetting. Ik deel hun visie voor 100 procent ..." directeur SO

- "Onlangs gaf u  een fijne infosessie ‘leren leren’ waarbij de aanwezigen heel wat tips hebben meegekregen om efficiënter te studeren,..."
 Afdeling mutualiteiten 

 

OVER DE WORKSHOPS :

'GROEI'

'Zaterdag was is ik 'sprakeloos' op het einde van de lesdag, maar nu weet ik het 'je bent een straffe madamme'.  Het was een boeiende dag, veel van opgestoken en met tools die onmiddellijk toepasbaar zijn.  Ik kijk uit naar  het vervolg...'

Deelneemster

'HEY, IK BEN OKé"....

Ze voelt zich goed in de klas en in de groep. Heel af en toe zegt ze eens iets waarvan ik denk ‘oei, hopelijk wordt dit geen aanleiding tot…’ maar we vinden onze weg samen om erover te praten en ermee om te gaan. Het waait dan over en het wordt nooit meer. We zijn uiteraard blij dat ze het ons wel komt zeggen. We vinden dat R. zelf ook gegroeid is, ze zegt hoe ze de dingen bekijkt en ik vind het echt wel fijn om te zien.

Ik ben nog altijd heel blij dat ze mee gedaan heeft in juli met het kamp. Je weet dat we zelf wat twijfelden omdat we het allemaal niet extra in de verf wilde zetten, maar ... . Jouw manier van omgaan met de dingen geeft ook rust en boezemt vertrouwen in. Dat deed mezelf ook veel deugd, want op sommige momenten was ik toch wat radeloos"  

mama van R. ( meisje 11 jaar)

 

CREATIEF MET SOCIALE VAARDIGHEDEN IN DE KLAS

'We hebben ondertussen al van verschillende leerlingen en leerkrachten gehoord dat uw workshops schitterend waren. De manier waarop je dit hebt aangepakt heeft gewerkt! De leerlingen waren erg gemotiveerd en dat is niet vanzelfsprekend op die leeftijd. Goed gedaan, Marleen!!'

Leerbegeleider leerlingen 2e graad TSO