Durf te vragen!

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Klik hier!

Beste,

Leuven Prikkelt! En Ankerpunt prikkelt mee!

“Warme Stad Leuven zet in op het versterken van het welbevinden en de veerkracht van Leuvense kinderen en jongeren. Veerkracht, durven hulp vragen… het is niet evident om met jongeren over deze thema’s te praten.
Eén van de doelen is positieve beeldvorming: praten over gevoelens, hulp durven vragen, je kwetsbaar tonen, dat mag in Leuven. Leuven Prikkelt! Opdracht aan de deelnemende partners: verzin een slogan voor je medepartner en maak deze filosofie zichtbaar in het straatbeeld”
Wie dus deze dagen door de straten van Leuven kuiert, wordt aangenaam verrast door 38 hartverwarmende boodschappen voor kinderen en jongeren die Leuvense gevels en ramen versieren. Vind jij alle 38 slogans terug? Doe de warme wandeling!

 

           


Als Leuven Prikkelt, draagt Ankerpunt graag zijn slogan bij!

In Ankerpunt begint de uitvoering van onze slogan stilaan vorm aan te nemen. Met dank aan KHOBRA (Kring Huisartsen Oost - Brabant) die de slogan voor ons bedacht. Hier alvast een fotootje 'by night'. Nu nog de natuur haar werk laten doen. Niet alleen de vogeltjes en eekhoorntjes zijn welkom. Onze deur staat steeds open voor iedereen die een hart onder de riem nodig heeft of een duwtje in de rug kan gebruiken.

Ben je benieuwd wat de reden is waarom we onze slogan op een pallet geschilderd hebben? Eekhoorntjes en vogeltjes een bezoek brengen? Waarom we kozen voor planten, bloembollen en graantjes? En waarom een warm lampje het decor 'by night' verlicht?  
Klik hier.

Agenda
 

Klik op de gekleurde icoontjes om meer te weten
te komen over het thema en de data


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                 
                                

 

 

Vacature

Like us on Facebook en Linkedinyes
Deel ons bericht met gelijkgestemden.
Bedankt!

Het Ankerpuntteam

 

© 2018 Marleen Jans Ankerpunt. All rights reserved.