‘Studie in - zicht'

Combi - workshop: sociale vaardigheden en leren leren voor jongeren eerste en tweede graad secundair onderwijs.

Deze leuke en boeiende workshop  rond sociale vaardigheden en leren leren plannen we nu ook tijdens de herfstvakantie. De workshop is bedoeld om het zelfvertrouwen van de jongeren van de eerste  en tweede graad op een leuke manier een boost te geven. Tegelijkertijd werken we rond leren leren. We voorzien nog een terugkomdag Zo kunnen de jongeren  oefenen wat ze in Ankerpunt leerden en feedback vragen over wat nog moeilijk loopt. Zo geraken ze tegen begin december klaargestoomd zijn om de grote hoeveelheden van de examenleerstof te verwerken. 

Sociale vaardigheden: faalangst voorkomen en vermijden, jezelf motiveren. Stevig in je schoenen staan, vrienden maken, contacten leggen en houden, voor jezelf opkomen en van jezelf weten 'Hey, ik ben oké'. 

 


Sociale media
: hoe omgaan met sociale media.

In samenwerking met Child Focus

 

In het leren leren pakket ontdek je oa.: Hoe planningen maken, grotere hoeveelheden leerstof verwerken, samenvattingen maken... Wat zijn je talenten die je kan gebruiken om het leren efficiënter te maken. Wat werkt bij jou. Hoe zit het met pauzes, multimediagebruik,...Hoe kunnen we faalangst voorkomen of verhelpen?  Wat is jouw motivatie om dit jaar te slagen?


Data workshop herfstvakantie: 30/10, 31/10, 2/11, 3/11 van 14.00 tot 17.00 en terugkomdag 24/11 van 17.00 tot 20.00  uur (datum terugkomdag nog onder voorbehoud)
Locatie: Ankerpunt

 

Deze workshops kaderen in het thema gezinsvoorlichting.  Een voor - en of nabespreking kan extra aangevraagd worden. 


Meer info info@ankerpunt.be of 0497/746899

 

 

 

 

 

Info
Datum: 
dinsdag 19 september 2017, 08:15
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Prijs: 
265 euro
Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier en na betaling. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE15 7360 0290 6630 met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.