Bezoek Huis van het Kind Leuven

In samenwerking met het platform psychotherapie Vlaams Brabant organiseert Ankerpunt een bezoek aan het Huis van het Kind Leuven voor therapeuten, psychologen, dokters en ieder die met zorg te maken heeft.

2 accreditatie punten

Doelstelling  netwerk Huis van het Kind Leuven:
Samenwerken aan de uitbouw van een meer versterkt, gestroomlijnd, laagdrempelig, behoeftegestuurd, participatief en behoeftedekkend ondersteunings-aanbod voor alle aanstaande gezinnen en gezinnen met kinderen tot 24 jaar, met bijzondere aandacht voor kwetsbare gezinnen.

Hoe kan de netwerk - vzw deze missie realiseren?

Enerzijds met acties gericht op professionelen (vrijwilligers of betaalde krachten) met als doel informeren, met elkaar in contact brengen en de samenwerkingsreflex aanmoedigen.
Anderzijds biedt het Huis van het Kind in samenwerking met tal van partnerorganisaties een divers gezinsondersteunend aanbod aan.
De verdere uitbouw van het fysieke Huis van het Kind (Savoyestraat) is hier onderdeel van, als ‘laagdrempelige gezinsvriendelijke plek’ waar een gedeelte van het diverse palet aan gezinsondersteunende activiteiten en initiatieven gebundeld wordt.

Welkom

U bent welkom om kennis te maken met dat Leuvens palet, en de deelwerkingen die de fysieke plek Huis van het kind te bieden heeft. Op donderdag 29 juni om 10.00 u leiden we u met plezier rond in de Savoyestraat 4 te Leuven. 
De rondleiding duurt ongeveer een uur, aansluitend  nog een half uur voor vragen en rondleiding. Wie zin heeft kan daarna nog rondsnuisteren in de bib. Voor bezoekers hebben we natuurlijk koffie, thee en water in huis. Zeer welkom!

Wil je de website al eens ontdekken? Dat kan via deze link. 
 

Voor wie?

Dokters, psychologen, orthopedagogen, therapeuten, coachen, leerkrachten en iedereen die met zorg te maken heeft: Welkom.

Plaatsen beperkt. Inschrijven vooraf noodzakelijk via info@ankerpunt.be

Info
Datum: 
donderdag 12 oktober 2017, 10:00
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Prijs: 
5 euro vooraf te betalen. Ter plaatse 7 euro.
Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier en na betaling. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE15 7360 0290 6630 met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.