Adolescenten - jong volwassenen

Zit je in je laatste jaar? Ben je net afgestudeerd van school? Zoek je werk of een passende studierichting?  Ben je volop aan het studeren? Ga je zelfstandig wonen?


Op jouw leeftijd sta je voor heel wat  spannende en boeiende uitdagingen.  Soms verloopt het niet helemaal zoals je had verwacht.
Misschien zit je met twijfels en heel wat vragen over je toekomst of hoe je best zelf de touwtjes in handen moet nemen, maar weet je niet goed waar te beginnen.


Of je vindt de tijd rijp om er volop  tegenaan te gaan en te mogen zijn wie je bent, je eigen identiteit te verdiepen en  voluit ‘in je kracht’ te staan.

Ankerpunt biedt hier heel wat mogelijkheden, zodat je positief de toekomst tegemoet kan gaan.

Wil je liefst individueel gecoacht worden, dan kan je een intakegesprek aanvragen. In een veilig kader bespreken we jouw noden en stippelen we samen een coachingplan uit.

Regelmatig worden er ook workshops voor jong volwassenen  aangeboden. Zodat je interactief met leeftijdsgenoten ontdekt hoe je je nog beter ‘wel in je vel' kan  voelen’ en om ‘in je kracht’ te staan. Hier werken we veel met technieken en de achterliggende filosofie van o.a. met NLP , IP   psychotherapeutische modellen en creatieve methodes.

Meer info over jong volwassenen vind je hier

Sommige ziekenkassen komen tussen bij bepaalde begeleidingen. Bevraag uw ziekenkas en uw begeleider hierover!