Schoolcoaching

Naast onze zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen is een belangrijk luik van Ankerpunt georiënteerd op de scholen: leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren en iedereen die zijn rol heeft in het onderwijs en de zorg die daarmee gepaard gaat. 

Inspelen op het M - decreet
Onderwijs staat niet stil. Met de verdere implementatie van het M - decreet in het vooruizicht, zijn er heel wat vernieuwingen op til. Schoolteams kunnen hier in groeien. Ankerpunt denkt graag mee hoe er NU op een efficiënte manier kan overgegaan worden naar de school van de toekomst. We komen naar jouw school en werken op vraag en op maat. Ankerpunt is er voor alle onderwijs: basis, secundair, examencommissie,  hoger onderwijs, universiteit, volwassenonderwijs

Coachings op maat
Brandend actueel zijn onze begeleidingen bij o.a. co - teaching, samen klas en school maken, moeilijk gedrag positief aanpakken,  communicatie, gedeelde zorg, teambuildings,... Wij werken voor u een pakket uit op maat!

 

Individueel en in groep
Naast gezamenlijke infosessies en het bijwonen van  klassenraden bieden we ook individuele coaching aan, waarbij we het bijwonen van lessen meteen koppelen aan een nabespreking.

Ons team
Ankerpunt staat voor u klaar met een professioneel team van psychologen en orthopedagogen die massa's ervaring hebben in het onderwijs.

 

Ontdek hier ook onze talrijke lezingen

Stel hier uw vraag.